Последна мания: 3.1 чанти и обувки Phillip Lim Alix

March 28, 2023 By dacnq 0

заемат ясно място в модния свят заради нуждата им от практичност. Те са мястото, където модата буквално отговаря на функцията; При покупка, за да направят ударена чанта, потребителите не само трябва да харесват това, което виждат, но трябва да харесат как се чувстват, когато използват чантата, и има само толкова многобройни структурни вариации, които потребителският пазар е готов да разгледа. Това предполага подробности за чантата – неговите разкрасявания, довършителни и хардуер – заемат страхотна сделка, когато се отнася до заснемането на въображението на купувача и затова съм толкова поразена от чантата на 3.1 Phillip Lim Alix.

Alix не е чисто нов, но е от около година и не се е превърнал в неприемлив фаворит за знаменитости, което означава, че все още има известна визуална новост към него. Той се предлага в няколко форми – двойка хватка стила, поемане на чанта в два размера, някъде има чанта за пратеник – но често срещано сред всички тях е просто, скулптурно предно затваряне.

3.1 Phillip Lim не е марка, известна с ултра-разходния си хардуер, поради което тази чанта се чувстваше като толкова приятна изненада за мен, когато дебютира. Нито една от формите не напомня особено на това, което всяка друга голяма марка се справя най -добре сега, както и закръгленото затваряне, въпреки че Марк Джейкъбс се появи след това и дебютира нещо подобно. Лимът обаче е много по-грациозен и е много по-скъпо изглеждащ. И в крайна сметка не е ли това обикновено целта?

3.1 Phillip Lim Alix Clutch
$ 895 чрез Nordstrom

3.1 Phillip Lim Alix Clutch
$ 895 чрез Нейман Маркъс

3.1 Малка чанта Phillip Lim Alix
$ 895 чрез Нейман Маркъс

3.1 Малка чанта Phillip Lim Alix
$ 895 през Shopbop

3.1 Малка чанта Phillip Lim Alix
1179 долара чрез mytheresa.com

3.1 Phillip Lim Alix Поемете чантата
1095 долара чрез Нейман Маркъс

3.1 Phillip Lim Alix Suede Поемете чантата
1095 долара чрез Nordstrom