В новините: Обратно към институцията Awesome

January 16, 2023 By dacnq 0

не само „порасналите“ изхвърлят много повече пари за дизайнерското облекло, но сега младежите също са. Освен това това показва, че родителите на младежите са готови да харчат пари за дизайнерски дрехи, както и портмонета, за да могат децата си да вземат на училище. Докато раницата на Jansport беше норма, когато бях в училище, жените вече носят дизайнерски портмонета като инструктор, както и Louis Vuitton. Докато денимът изглежда назад, както и небрежно, двойка истински религиозни убеждения, които денимът може да работи около 250 долара. Дизайнерските нюанси, облеклото, както и аксесоарите се носят от Tweens, както и от тийнейджъри, което показва цяло поколение младежи, които вярват, че това е методът, който трябва да върви. Тази история се фокусира върху района на окръг Ориндж, Калифорния, но тази дизайнерска експлозия се случва в цялата страна.

За тези от вас с Tweens, както и тийнейджъри, какво изпратихте на младежите си в носенето на институция? Абсолютно абсурдно е, че 15 -годишните са денизирали този разход 250 долара, слънчеви очила, които разходват 300 долара, както и чанта, която струва 500 долара?

Много анкетирани тийнейджъри бяха склонни да се борят за дизайнерските марки точно толкова, колкото всеки тип модерни пораснали. Жените предоставиха сочна мода, треньор, Chanel, както и L.A.M.B като предпочитани марки, в допълнение към стандартни марки за сърф като Roxy, както и Volcom. Жените също заявиха, че предпочитат розово от трика на Виктория като много по -икономичен алтернатива на сочната мода, като удобните, момичешки суитчъри на линията, както и любезни графични тройници. Седем за цялото човечество, както и истинските религиозни вярвания бяха видни дънкови марки.

Прочетете цялата публикация в OC Register