Нанси отива на юг

January 31, 2023 By dacnq 0

, че зеленият крок Nancy Gonzalez ни придружи на юг до Essential West преди две седмици. Плетен, просторен, екзотичен лукс, изцяло нов за есента на 2009 г. Тази чанта беше една от любимите ни от асортимент, изпратен до нас да прегледаме от Нанси Гонсалес. Плестените дръжки наистина добавиха добро докосване заедно с рушното тяло на крокодил. Вътрешността на чантата е облицована със светлозелен велур и разполага с множество използваеми джобове. Друг бонус е теглото на чантата, която няма да ви тежи и е лека и практически ефирна в сравнение с много други чанти, които притежавам. Тази чанта ще бъде 3300 долара. Чантите на Nancy Gonzalez са достъпни чрез Saks.com.

Тази чанта на Нанси Гонсалес не само гледаше над водата за кораби с нас, но и зае място на маса със скулптура. Много стоически и шик ви казвам.

Ние сме бавни да вземем решение за новото ни име на категория за нашия изключителен раздел за фотография за блог за портмоне, но ще обявим любимите си тази седмица от нашето предаване! Дотогава все още имаме много повече снимки, които да споделим с вас всичко, което знаем, че ще ви хареса.