Кръг от Hermès News: май, 2021 г.

April 7, 2023 By dacnq 0

, въпреки подвижните блокирания, както и разнообразните проценти на производство във Франция през последната година, Hermès бавно се връща толкова скоро, колкото скоростта в отделите. В допълнение, те са имали редица забавни работни места в творбите, затова вярвах, че ви актуализирам в последните новини на компанията:

Hermès Airtag
Сигурен съм, че много от вас вече са виждали това. Airtag е приспособление на Apple, която можете да свържете с даден продукт, както и можете да го проследявате или откриете на вашия iPhone, използвайки приложението Discover My (аз лично използвам приложението Discover My, за да проследявате местонахождението на моите тийнейджъри, тъй като всички сме включени точно същия акаунт на Apple). Оригиналният Apple Airtag е малък, изглежда като клавишен, както и струва около 39 долара, но за обикновени $ 699 можете да получите луксозната версия на Hermès, която е размерът, както и формата на багаж, както и е посочено за пътуване .

За да бъда честен, не виждам значителен пазар за този конкретен елемент. Моята собствена напълно ненаучна анкета (взета в моя акаунт в Instagram) показва, че дори ентусиастите на Hermès може да не са наистина в ефира на Hermès, който има изключително сигурна употреба. Ако сте искали да можете тайно да следите нещо – да речем, да го скриете в чантата си – ще използвате рутинно въздушно тестване, тъй като това е също така голямо. Разбира се, това е изключително страхотно, полезно, както и това е наистина прекрасен багаж (въпреки че бих бил изключително предпазлив, използвайки го на инспектирания багаж), но отново функцията е доста специфична, както и много от много от Ние не пътуваме толкова много идеално сега (много повече, в което вярвам в това, много повече това изглежда като необичайната грешна нота – сега ли искаме да рекламираме продукти за пътуване сега?). Обаче – това е в новините, така че точно тук е така.

За много повече информация можете да се присъедините към дискусията на Airtag на PurseForum тук.

Hermès Airtog. Снимка с помощта на Hermes.com

Hermès Airtog. Снимка с помощта на Hermes.com

Хермес печели растеж
В края на април Hermès отчете значителен ръст на печалбата – огромни 44% през първото тримесечие на 2021 г., както се съобщава от Bloomberg. Това се дължи на търсенето на пазаруване от висок клас, интегрирано с голям растеж на ориенталския пазар, нов магазин в Токио, както и засилено възвръщаемост на производството във Франция.

Ще добавя личния си опит: като се има предвид, че магазините в Ню Йорк се отвориха след заключване, флагманът на Медисън работи само на база за срещи, както и ми се казва, че това се случва в много (макар че Не всички) места. Чух, че тази система за посещение работи много по -добре икономически за бутиците, тъй като след това продажбите могат да се съсредоточат върху частния клиент по време на посещението си, както и да предоставят много по -пълни, както и индивидуализирано обслужване. Много от клиентите, които резервират посещения, не са „просто изглеждат“: те са там, за да купуват. Печалбите от системата за посещение са скочили значително (изглежда, че това се е потвърждало от тези отчетени резултати от растеж на печалби), така че не виждам скоро системата за посещение да се променя на местата, където се използва.

Нови съобщения за грим
Точно преди Covid-19 да удари Съединените щати, Hermès пусна линията си от червила, както и те бяха успешни: отлични цветове, добре направени, великолепни рециклируеми опаковки (ако са малко скъпи при 67 долара всеки, въпреки време). Аз лично съм фен на тези червила, които поне в моя опит са дълготрайни, както и изключително ласкателни. Сега Hermès добавя линия от руж към сместа. Първоначално ще бъде пусната миналата есен (и изтласкана назад заради проблемите на производството), на последно място ще играем с тях, както и от това, което чувам на TPF/A>, (дискусията започва с публикуване 1731/страница 116) те – също толкова страхотни, колкото червилата (въпреки че по 77 долара всяка, те много по -добре да бъдат).

Също така имайте предвид, че Hermès е добавил и четки за руж в пълен размер, както и линия от три „подобрители на устните“ (те разходват по 67 долара всяка, същата цена като червилата).

Rose Hermes, копринен руж на прах, увеличен поммет. Снимка с помощта на Hermes.com

Роуз Хермес, розов подобрител на устните, увеличи D’été. Снимка с помощта на Hermes.com

Четка за руж на Hermès. Снимка с помощта на Hermes.com

Мъжките хермес се наслаждават на H08
Виждали ли сте най -новия часовник на Хермес? H08 съвсем наскоро беше пуснат, за да признае поради новия си дизайн, който, макар и традиционният, както и прецизно настроен по свой начин, наистина разширява гамата от Hermès се радват на предложения за стил. Създаден да бъде много по-труден мъжки, докато все още е елегантен, H08 се предлага в пет различни версии, включително изцяло черна графика (любимата ми), двуцветна титан с контрастна каишка, както и изцяло титаниева версия.

Мъжките Hermès H08 се радват в Graphène. Снимка с помощта на Hermes.com

Контрастираща каишка на дуо-тона Titanium H08. Снимка с помощта на Hermes.com

TheПълен титан H08. Снимка с помощта на Hermes.com

той е лежал ролс royce phantom oribe
Hermès отдавна се е впуснал в тези специални еднократни автомобилни проекти, включително Hermès Защо (Wally Yacht Hermès: Защо наистина?), Hermès Airbus acj319, Hermès Helicopter (L’Hélicoptère Par Hermès), както и в списъка на невероятен Автомобили с легла хермес. Към това непрекъснато нарастващо разнообразие от автомобили с хермес на Hermès The Hermès Phantom Oribe, още един прекрасен еднократен автомобил, създаден от Rolls Royce, включващ кожа, както и детайли от дърво, включително изключителен панел за произведение на дърво на Pierre Peron, включително и изключителен панел за дърво от дърво, създаден от Pierre Peron . Щракнете точно тук, за да проверите пълното съобщение за пресата Rolls Royce, както и точно тук, за да се насладите на официалното видео.

Интериорът на Hermès Phantom Oribe. Картина с помощта на Rolls Royce.

Панел за произведения на дърво интериор от Пиер Перон. Картина с помощта на Rolls Royce.

Още един нов бутик
Според WWD, Hermès ще открие нов бутик в САЩ, този път в Лос Анджелис като част от преустройството, както и растеж на мола Westfield.

Кожена гъба
В стремежа си да осигурят на потребителите много по -устойчив избор за своите стоки, много бизнес (включително Stella McCartney, както и Adidas) търсят жизнеспособни кожени алтернативи, както и няколко се фокусират върху материали, които могат да бъдат направени от гъби. Hermès, съвместно с Biotech Materials Business Mycoworks, започна да създава чанта Victoria с материала (изработен от мицела, получен от Mycoworks), наречен Sylvania, както и докато в момента се използва само за чантата Victoria, други избори за чанти може да е на хоризонта. Щракнете точно тук, за да се присъедините към дискусията на PurseForum по тази тема.

Чантата на Victoria на Hermès X Mycoworks, направена с плат, получена от гъби. Снимка от Coppi Barbieri с помощта на mycoworks.com