Това бяха чанти Logo-A-Gogo и Peekaboo на пистата на Fendi Fall 2018

January 1, 2023 By dacnq 0

за известно време, се чудех всеки сезон защо Fendi не съживява известната си тъкан за лого, особено когато се отнася до чанти. В крайна сметка класическите чанти за лого получават популярност от няколко години, а монограмата на Фенди е една от най-известните в историята на модата. Марката очевидно е осъзнала възможността, която лежи пред нея, тъй като се добавя в много повече парчета лого в колекциите си последователно за няколко сезона, а за есента на 2018 г. Fendi отиде all-in.

Много значителна употреба на стандартните Fendi FS в чанти са в близко изрязана, печатна козина, която се появява на Peekaboos и Baguettes, както и по-малко известни чанти. Има и ламиниран текстил на логото в доста итерации, вариращи от малки кръстосани тела до големи тотали, които разполагат с спиноф на логото на FILA (ощипано, за да изпишете Fendi, разбира се), слоести на геометричните FS.

Другите големи, важни допълнения в състава на Фенди за есента бяха някои нови Peekaboos; По -специално големи, слаби. Чантата винаги е била известна със своята специфична структура, но като се има предвид, че големите чанти се връщат по голям начин, изглежда, че марката е избрала да изпробва нещо ново. Вижте всички изображения от колекцията на пистата по -долу.

[Снимки с помощта на Vogue Runway}