Нови есенни чанти на Fendi

May 14, 2023 By dacnq 0

Най-накрая, след добра година, когато е недостъпен за средното женско човешко същество, Fendi пусна три нови модела Spy Bag, които за наша изненада се случват открито да бъдат достъпни за шпионски масиви чрез маси чрез маси чрез маси чрез масиви чрез шпионски маси чрез маси чрез шпионин чрез маси чрез шпионин чрез маси чрез шпионин чрез шпионски маси чрез маси чрез шпионин чрез шпионски маси чрез маси чрез шпионски Сакс пети. Говорим, че рядко, че може би са били представени в най -търсеното от Америка от месеци, без да се наблюдава успешно наблюдение. Всъщност се впуснахме в магазина на Бал Харбър Фенди преди около 2 месеца, питахме за златна шпионска чанта, а дамата на продажбите току -що се обади на Мегс миналата седмица. Точните й думи изразиха като „по -добре елате в рамките на час, или аз ще го пусна там и ще изчезне в рамките на десет минути“. Те са издирвани, добре.

Шпионските чанти за есен не са от обичайния ви вид, тези творения са уникални и отличителни. Първо, шпионската чанта на Fendi Velvet Spy за 3 318 долара. Разширната кадифена торбичка е бродирана с искрящи кристали и разполага с тъкани кадифени двойни дръжки. Колкото и да стигнах до лично не харесвам катеричките през последните няколко години, тази чанта не го прави за мен. Предпочитам обикновените шпионски чанти, под тъкани или обикновени кожени форми. Но приета, че онлайн предварителната поръчка от преди няколко дни вече е изтеглена от сайта на Saks, търсенето определено беше там.

С огромна цена от почти 10 000 долара, това луксозно шпионско отклонение със сигурност ще бъде за грабване за известно време. Пухкавата бяла датска козина на норката, заедно със металните двойни дръжки на Silvertone Mesh и фината сатенена подплата крещ над върховете на покрива на най -високата сграда в града … ако искате чантата ви да открадне вниманието ви, ще получите от вашия Вместо това приятели, съветвам ви да поръчате тази чанта за невестулка през Saks.

Бродираният шпионин отдава много призив за дома. Малко прекалено домашно за моя вкус. Без обида на никой от нашите читатели, но с всичките си бродирани писти и мъниста, чантата просто изглежда като наистина стари дами биха изглеждали великолепно с нея. И със сигурност не са млади, модни дами като Мегс и себе си. Но кой съм аз, за ​​да преценя това *snicker *. И отново, нека да подчертая мнението си. Ако щях да похарча няколко бона за шпионин, той е 4-някои G на обикновен кожен шпионин (заедно с времето за изчакване), а не 6000 долара за този бродиран шпионин.