Нора Салазар и нейната реколта Gucci Bag

March 30, 2023 By dacnq 0

днес ние сме в екстаз да стартираме нова повтаряща се серия тук в Purseblog! Преминаващите хора са свързани с намирането на любители на торбичките в реалния живот и получаването на интимен поглед върху чантата си и това, което държат вътре. Независимо дали става въпрос за сантиментален артикул, чанта, която действа като предпазно одеяло или мъничко чар с добра чанта, прибрана в дълбините на вашия Dior, искаме да знаем! В днешната първа вноска на преследванията наваксаме Нора Салазар, която родом от Ню Джърси, и именно нейната възмутителна винтидж чанта Gucci ни хвана окото! Не забравяйте да сте в крак с Нора и нейните приключения за грим в Instagram и прочетете, за да откриете много повече за този Purseperson.

Име: Нора Салазар
Професия: гримьор
Пребивава в: Южен оранжев NJ
Чанта: Vintage Gucci от 1970 г. Червената чанта

Чантата
Тази красива чанта Gucci идва от много малък винтидж магазин близо до мен в West Orange, NJ. Не бях точно „търсех го“, попаднах на него, докато пазаруваше мебели. Имах незабавно привличане към него, защото това е червен цвят (като моя винтидж портфейл на инструктора), кожата, беше в толкова отлично състояние и просто имах специална искрица към него, класически стари Gucci.

Ценено притежание
Цветовото червено е много специално за мен, тъй като е един от цветовете на знамето на Перу. (Аз съм от Перу). Ние сме някакви суеверни в Перу, поне в моето семейство някои от нас са. Във вътрешния джоб на моя бюджет нося мъничък амулетен чар с малки семена, изработени от Хуейруро. Семената на хуайруро се намират в шушулки във високите дървета на перуанската тропическа гора. Казват, че червените и черните семена носят късмет и изобилие, като същевременно предпазват отрицателната енергия. Това идва с мен навсякъде, където отида, вътре в този червен бюджет и в чантата ми с червена Gucci. Доста сигурна, че тази чанта е Gucci 1970 г., поне въз основа на моите изследвания. Самата чанта има достатъчно място за червеното ми червило, бюджета и телефона ми.