Риана носи Dior и Bottega Veneta в същия ден

May 9, 2023 By dacnq 0

, ние обичаме да представяме Риана възможно най -често в нашите знаменитости, но мина доста време, тъй като някой щракна наистина първокласна снимка на нейната добра чанта. Но днес ние сме двойно благословени! Другите бране на знаменитости също не са твърде изтъркани, но новата чанта на Бела Хадид ни се спъна. Рядко е Бела да носи всичко, което не е лесно да се идентифицира от 50 крачки, така че ние сме особено заинтригувани. Ако имате Intel, не забравяйте да ни уведомите в коментарите.

Клео Уейд
Авторът и поет Клео Уейд беше видян да носи чантата на Lizard-Bostsed Chloé Aby Lock, докато тя пристигна в Build Series в Ню Йорк, за да обсъди последното си заглавие, откъде да започнете. Мога да кажа със 100% сигурност, че Клео е първият поет, който се появи в нашите виртуални страници.

купи сега

Моли Рингвалд
Моли Рингвалд на Ривърдейл също беше скорошен гост в серията Build в Ню Йорк. Тя носи тотален багаж на Tricolor Celine.

Пазарувайте чанти Celine тук

Джесика Алба
Джесика Алба беше забелязана да носи верига с верига Valentino Rockstud, докато правеше малко пазаруване на мебели.

Пазарувайте чанти Valentino тук

Кайл Ричардс
Кайл Ричардс пренесе този малък червен Биркин на юбилейното парти на клиниката Кейт Сомервил в Западен Холивуд.

Пазарувайте чанти Birkin тук

Риана
Наскоро Риана бе забелязана на летището на JFK, предавайки на книгата си Dior на розовокос член на нейното притежание. но почакай…

Пазарувайте чанти Dior тук

Риана
Тук тя е миг по -късно, оставяйки JFK с екзотично издание на The Pouch в ръка на Bottega Veneta!

купи сега

Бела Хадид
Направете очи към луксозната, огромна мистериозна чанта на Бела Хадид. Тази гаргантуанска черна кожена чанта е наистина впечатляваща, но нямаме представа какво е. Можете ли да помогнете?

Дуа Липа
И накрая, ето английският певец/автор на песни Dua Lipa, който се опитва около Ню Йорк с чек-батерна чанта с бяла джитни.

купи сега