За есента на 2011 г. всичко е за Python

October 7, 2022 By dacnq 0

, че Python не отне много време, за да се изведе като най -значимият външен вид на чантата на есента на 2011 г.; Тъй като тенденциите вървят, екзотичните кожи не са точно фини. Те също не са достъпни, така че ако искате да закупите в парче от една от пистата, започнете да спестявате стотинките си сега. За да ви помогнем да ви мотивираме, ние съставихме неизтънен сборник от някои от змийския вид на есента на 2011 г., чак от слаби, удобен розов Dior до твърд, ярко жълт Gucci.

Valentino Fall 2011: Структурирана, многоцветна и достатъчно голяма, за да се използва като ежедневна чанта. Ако вашият стил е традиционен, това е чантата на Python за вас.

Dior Fall 2011: Голяма, слаба, бебешко розово. Дамите с много женствена чувствителност ще искат да използват тази чанта, за да дадат на ансамблите си усещане за момичешка. С тежка доза лукс, разбира се.

Louis Vuitton Fall 2011: Petite and Refined, с клошет, който змие от сделката с като анимационна опашка на дявола. Ефектът е още по -изразен в червената версия.

Bottega Veneta Fall 2011: За Snakeskin не става много по -неутрален и функционален от тази биколирана тотална Bottega.

Bottega Veneta Fall 2011: Част от блясъка на аксесоарите за змийска кожа е, че ви дават още една текстура, за да се смесвате в тоалета си. Тази конкретна чанта прави това в рамките на един дизайн, сдвоявайки кожата с оранжев велур.

Gucci Fall 2011: Ако предпочитате да се придържате към структурираната, остра тенденция на Ladybag, Gucci ви дава точно това с много екзотичен обрат. Плюс това е ярко жълто, което го прави тенденция двойна ухапвания.

CHLOE FALL 2011: Клои нямаше страхотно шоу на Седмицата на модата в Париж, но предложенията на Python, които не включват действителната глава на животното, със сигурност са в съответствие с преобладаващите тенденции в сезона.

Dries van Noten Fall 2011: От всички колекции на Python-Embracing на Fall Collections, странното, насочено усещане на аксесоарите на Dries van Noten ми беше любимо. Множество от торбичките комбинираха Python с текстури като Velvet, но този цвят блокира схванато открадна шоуто.

Снимки чрез vogue.com. Снимка в Top Center е Prada Fall 2011.