Битки за чанти: Мега от торбичка Mulberry Zigzag

March 19, 2023 By dacnq 0

, както и аз съм имал поглед върху чантата Mulberry Zigzag, като някога е имала предвид, че тя е слязла по пистата в редица размери, както и цветове през февруари, както и Сега, когато се предлага на Retail, имаме някои да изберем. А именно коя версия е най -добрата? Всички те ли са най -добри? Значението на думата „най -добре“ по своята същност ги пречи от всички да са най -добри? Това са притесненията на нашето време.

За целесъобразност, ние го стеснихме само до две версии на Zigzag: Средният черен с многоцветни шпилки, както и големия слонова кост с тонални шипове. Отначало инстинктите ми ми казаха да избера черната версия. Той е изключително сходен по цветовата структура, както и усещането за съкровената ми Proenza Schouler PS1, както и аз нося тази чанта много всеки ден – не разбирам какво може да е много по -добро одобрение. На всичкото отгоре ми харесва използването на многоцветни шпилки; Вместо плосък текстил или боядисана кожа, емайлирани шпилки върху контрастен кожен цвят произвеждат триизмерен модел на сортове, особено когато се използват по повтарящ се начин през чанта като тези. доста добре, нали?

Но какво от прекрасната, малко по -голяма, по -голяма сестра на чантата? Тоналната кожа, както и емайлираните шпилки се чувстват по -чисти за мен, много по -модерни. Чантата се чувства дори тад футуристична, сякаш е направена изцяло от някакъв вид керамика в космическата възраст. Никога, никога не съм насърчавал да го използвам с тъмен деним (трансферът на цветове!), Въпреки това, ако сте склонни към дрехи, които няма да търкат багрило, аз абсолютно ще избера бялата версия. Кое предпочиташ?

Черница средна зигзаг чанта
2750 долара с помощта на Net-A-Porter

Mulberry Big зигзаг чанта
$ 3150 с помощта на Net-A-Porter