Представянето на чантата Louis Vuitton Saint Placide

May 18, 2023 By dacnq 0

ме удари като изненада да разбера преди няколко месеца, че веригата Louis Vuitton Pallas се преустановява. Не само беше популярен и не много стар, но и пример за най -успешната скорошна стратегия на Louis Vuitton: смесване на традиционната монограма и цветната кожа, за да направи един от най -дългогодишните подписи на марката да се чувства свеж и модерен. Също така, тота на Палас не отиваше никъде, така че защо да изоставим варианта на чантата за рамо? Когато миналата седмица чантата Louis Vuitton Saint Placide се появи на уебсайта на марката, най -накрая имах разумна теория: подобрен наследник беше на път.

Чантата Louis Vuitton Saint Placide е подобна на веригата Pallas по някои очевидни начини: това е дребна чанта за рамо с дълга верига, а тялото на чантата е монограм . Техните пропорции са малко по -различни – новият Сейнт Пласид е малко по -дълбок и бокс, който му дава повече място вътре – и видът на Сейнт Пласид е малко по -модерен, но е доста ясен наследник по всякакъв начин.

Интериорът е съвпаден с цвят с кожения горен капак, а веригата със златен тон може да се удвои за носене на рамото или нанизана единична за Crossbody. На малко над 10 инча, чантата е достатъчно голяма за Essentials Daytime Essentials и ежедневно носене, но блестящият хардуер и относителната дребнавост също го правят подходящ за леко по -фантастична употреба вечер. Чантата е на цена от 2 080 долара в четири различни цветови пътища, което е в съответствие с това, което са от този тип торбички от марката през последните сезони. Вижте всички цветове по -долу.