CC 110: Любовникът на Louis Vuitton

February 16, 2023 By dacnq 0

В днешната вноска на килера изповедници се срещаме с колекционер в ранните й четиридесет години, родом от дъждовен Сиатъл. Този изповедник е умишлен фен на всички Louis Vuitton всичко и макар да признава, че е трудно да плати на стомаха над 2000 долара за чанта, този колекционер натрупа доста завидна колекция. Отвъд придобиването на нови чанти, които тя прави на всеки няколко години, този любител на Луи се радва да пазарува, защото връща мили спомени от пътуванията през уикенда до мола със стилната си майка и леля. Въпреки че в някои случаи тя усеща натиска да придобие най -новото издание на нова чанта, този изповедник е най -вече вдъхновен да направи покупка от майка си или просто да види нещо лично. Истински любител на чантата в основата, който този изповедник знае какво харесва и е прекарал последната част от живота си, изграждайки колекция, която обича, дотолкова, че не продава нито една от чантите си (макар че е дала някои) . Прочетете пълния CC по -долу и не забравяйте да изпратите своя собствена!

Споделете собствената си изповедник!

Основите

Възраст: 43
Полова идентичност: жена
Местоположение: Сиатъл, Вашингтон
Професия: ИТ програмен мениджър
Индустрия: Технология
Заплата: 150 000 долара
Доход от домакинството: 300 000 долара

Торбичките

Член ли сте на Purseforum? Да

Колко многобройни чанти притежавате? 30?

Какви чанти има във вашата колекция?

Louis Vuitton Turenne MM
Louis Vuitton Sprouse Graffiti Pochette
Louis Vuitton Малка торба за цикли
Louis Vuitton Fast Bandoulière Damier
Louis Vuitton Monogram Multicolor Fast 30
Louis Vuitton Tivoli GM
Louis Vuitton Galliera GM
Louis Vuitton Tambourine
Louis Vuitton Viva цитира mm
Валентино Candystud Crossbody чанта в черно
Valentino Birkenstocks (HA!)
MCM раници в тен и синьо
McM Fanny Pack в розово злато
Треньор на NASA Rogue чанта
Александър Ванг Роко в лилава слонова кожа
Някои винтидж HCL торбички

Колко струва вашата колекция? 10K? Не съм сигурен.

Коя е вашата много скъпа чанта? Мисля, че най -много, което прекарах, беше на чантата на Турен или Валентино Кросбоди. Не мога да стомах над 2K за чанта.

Кои са най -съществените марки или парчета във вашата колекция? Наистина обичам Louis Vuitton. Иска ми се да имах много повече от специалните парчета за колекция като Aquarelle, по -голяма чанта за спус, череши и т.н. Благодарен съм, че имам мураками. Аз също обичам Валентино, но виждането на спорадични продажби онлайн затруднява оправдаването на плащането на пълна цена за такава.

На каква възраст получихте първата си дизайнерска чанта и какво беше това? Имах малка чанта на Dooney и Bourke Cavalry, която закупих в гимназията. Иска ми се да го бях запазил! Обичам камъчената кожа на Доуни и до днес.

Има ли определена чанта, която искате да закупите след това? Толкова много … търся интернет в някои случаи за Aquarelle Speedy. Иска ми се да рестартират тази поредица.

Някаква конкретна чанта, която притежава специална сантиментална стойност? Всички мои чанти са специални за мен, но първият ми Louis Vuitton беше закупен в Париж с майка ми. Направихме го в магазина точно преди да се затворят и те ни оставиха да останем и да пазаруваме и ни дадоха всяка чаша шампанско. Ние бяхме единствените в магазина и се пошегувахме, че това трябва да се чувствате да бъдете Опра и Гейл! Бях на 26 и мисля, че чантата беше 700 долара по онова време, което беше много за моя бюджет. Наистина беше специален сувенир и памет, които ценя и до днес.

Чувствате ли се, че чантите ви променят възприятията на хората за вас или как се отнасяте? трудно да се каже. Работя от вкъщи (дори преди приятна), така че съм склонен да напусна къщата, приличаща на някой, който работи от вкъщи? Ако хвърля дизайнерска чанта, чувствам, че * може би * ми дава някаква достоверност? Сякаш не съм толкова помия, колкото изглежда? Но това е само в главата ми. Забелязвам, че хората от продажбите са от съществено значение за фантастични чанти в универсални магазини.

Пазаруването

Колко обикновено купувате нови чанти? Чанти под 1000 долара вероятно 2-3 пъти годишно. Торби над 1000 долара на всеки няколко години.

Кои магазини често срещате? Nordstrom, Saks, Target

Закупувате ли някога чанти втора употреба? Къде купувате използвани? Да. Закупил съм ги от RealReal, Bag Reud или да откраднете и eBay.

Продавате ли стари чанти, за да плащате за нови покупки? Не. Обичам ги твърде много. Дадох чанти.

Чувствате ли се някога социален натиск да закупите много повече чанти? Да. Всеки път, когато нещо ново излиза в списания или на знаменитости, обичам колелата да започнат да се въртят. Не мисля, че съм преминал чрез покупка, базирана на обществен натиск, но мисля да работя в офис или със стилни хора, би направило това трудно.

Смятате ли, че вашата чанта купува инвестиции? Не. И аз имам синове, така че няма начин да се преструвам, че ги предавам. ?

Кой влияе на вашите решения за покупка? Моята майка, списания, виждайки нещо лично.

Основни ли са връзките на продажбите на вашите пазарувания? Изобщо не, но ще кажа, че съм имал много приятни преживявания с мнозина.

Защо се наслаждавате на пазаруването, отвъд само придобиването на нещо ново? Пораснахме, отидохме да пазаруваме през почивните дни. Сестра ми и аз казваме, че пазаруването е нашето„Щастливо“ място. Когато съм тъжен, обичам да се разхождам из мол и зона навън. Не винаги купувам неща, но признавам, че пазаруването за мен е нещо като одеяло за безопасност и сигурност на детето. Напомня ми за доволни времена с майка ми и двете ми лели, които всички бяха много хубави и модерни. Това просто ме връща към тези спомени.

Чувствали ли сте се, че сте получили по -ниско обслужване в магазин или бутик поради външния си вид, етническа принадлежност или пол? Знам, че съм получавал лоша услуга преди. Вярвам, че външният вид има много да завърши с това как продажбите се отнасят с вас, но след като работех с справедливия си дял от дребно, не се обиждам. Много от хората, с които работех, харчиха по -голямата част от заплатата си за дрехи и имаха дълг за кредитни отчети. Някой може би е имал BMW и фантастичен костюм, но след това се прибрал в апартамент. Всичко е светкавица и без вещество. След като бях на страната на продажбите на това, спрях да се грижа как се възприемам, докато пазарувам.

Парите

Кой плаща за вашите чанти? Аз

Заделяте ли бюджет за покупките на чантата ви? Не

Темите на табу

Закупили ли сте някога фалшификат, защото не бихте могли да си позволите дизайнерски артикул? Да! Закупих фалшива чанта Vuitton Ellipse през 2000 -те и честно казано съм благодарен. Стилът стана датиран доста бързо и моят фалшив все още е в добра форма.

Скривате ли някога покупки от вашия значим друг? Шшх. ?

Кое е най -лудото нещо, което сте направили, за да си позволите чанта? Нищо лудо, но аз съм зареждал чанти, които наистина нямах компания за купуване.

Смятате ли, че пазаруването ви някога е проблем? Чувствали ли сте се, че сте се борили с пристрастяване към пазаруване? Не, но аз забавих много. На 20 -те ми години това беше много повече проблем. Сега, когато имам деца, съм склонен да харча много повече за тях, отколкото за мен.

Останалото

Някакви други скъпи хобита или страсти? Обичам да пътувам и да излизам на вечеря. Нищо твърде диво, но се добавя.

Нещо друго, което бихте искали да включите? Наистина се радвам на тези форуми! Не съм потребител на ниво Шанел, но съм истински любител на чантата и се надявам да се забавлявате да четете това. Ако някой има акварел бързо в страхотно състояние .. Holler!