Чанта за лък на Carpetto Villador

November 26, 2022 By dacnq 0

, ако обичате естетиката на Валентино, но не можете да оправдаете обстрела на два гранта (или много повече) за една от техните плюшени, дамски торбички, пълни с лъкове, ръбове и цветя, може да имам жизнеспособни Алтернатива за вас.

В чантата за лък на Carpetto на Villador има няколко видими привидни подписи на Валентино-кожа, достойна за дрола и огромен лък, поставен гордо, за да се видят всички-без да са рипоф. Освен това ще ви изпълни около половината от това, което много основни чанти на Валентино обикновено струват и кой не може да изостане от това?

Не обичам зашиването около краищата на кожената „панделка“ (мисля, че всъщност изглежда малко евтино), но съм готов да я пренебрегна, защото самата кожа, която е коза, изглежда толкова мека и докосване.

Освен лъка и текстурата, структурата и цветът ми напомнят много на друг дизайнер – Клои. Той има бохо усещане и отношение към него, а слабият вид е идеален за носене с любими дънки или течащ слънчев пол. Покупка през Луиза през Рома за 1054 долара.