MCM North/South Leather Hobo

November 5, 2022 By dacnq 0

Аз съм твърде млад, за да си спомня кога MCM беше голяма работа за първи път, но бях уверен, че беше и нямам причина да не вярвам. Видях обаче тези чанти и ми е трудно да си представя, че са широко популярни, но, знаете, 80 -те бяха странно време.

Благодарен съм, че чантите им с лого не са се върнали през носталгийната вълна от 80-те години (вълна, с която съм добре, като цяло-току-що закупих още един чифт Ray-ban Wayfarers, в края на краищата), но ако продължават да правят в крайна сметка Чанти като MCM North/South Leather Hobo, нямах нищо против, ако марката се превърне в тенденция отначало.

Тъй като тази чанта е напълно празна и не виси на рамо, мисля, че Uber-Slouchy, Uber-Soft кожа ще изглежда малко по-пригодена, когато се носи. Ако това стане, чантата би била почти идеална за хора, които харесват небрежна, лесна чувствителност към личния им стил (или наистина, почти всеки, който харесва фантастична кожа в неутрален нюанс).

Заплетените, пискюл и минимално използване на хардуер са достатъчни, за да променят текстурата и визуалната привлекателност на чантата. Ако пискюлите не са вашето нещо, тогава е сменяемо, но бих препоръчал да го оставите – тя придава добра вертикална линия, да не говорим за малко движение, на тази красива, модерна чанта. В близост до тази няма бележка от 80 -те години в близост до тази. Закупете през Saks за $ 995.