Барабанна ролка, моля !!

December 9, 2022 By dacnq 0

Най -накрая е време за стартирането на един и единствен форум за портмоне, на който работим толкова много, и време за много състезания и раздаване! Тонове настройване и модифициране влязоха в новия скрипт на Vbulletin за нашия форум, ние сме много психични, че най -накрая е готова да се търкаля.

Имаме 2 чисто нови елегантни спонсори за някои от предстоящите ни конкурси, които работят с VLAD и аз на чантите, които ще раздадем и предполага да ги спечелим! Форумът за портмоне ще бъде страхотен начин за всички вас да говорите за всички чанти и всичко друго, което вашето малко сърце желае. Заедно с старта му ще дойдат конкурсите (в които трябва да сте член на PF, за да имате право да спечелите каквото и да било).

Надявам се, че всички сте развълнувани такива, каквито сме! Дръжте очите си за състезанията и се пригответе да се забавлявате, опитвайки се да спечелите награди (наистина мислим, че сме мислили за някои сладки състезания и начини да спечелите). Форумът за чанта е готов за всички вас да се регистрирате – той е напълно безплатен и лесен! И също така, ако забележите, PF вече е начинът да коментирате и чантите, които представяме. Дизайнът е шик, гаранцията е висока и сега се нуждаем от всички вас, за да ви помогнем да продължите! Влезте в новия и единствен форум за портмоне и продължете да портмоне Bloggin ‘!! ?