Вашият поглед към новия Alexander McQueen The Curve Bag

April 24, 2023 By dacnq 0

преди много години, структурираното схващане беше череп на Александър Маккуин, както и съединител на кокалчетата. Тази малка чанта беше безпогрешна, както и беше видяна на почти всяко събитие с червен килим, от звездата до регионалните еднакво. Всъщност аз си купих схващане на McQueen – това беше чанта, която наистина винаги ми харесваше, както и тогава открих версия, която ми говори. След като Лий Александър Маккуин почина, марката остава един от най -разпознаваемите в света на модата. И все пак, когато се отнася до чантите, има някои затишие.

Но също така има чанти, които може да разпознаете, включително чантата за история в допълнение към чантата на героинята. Разбира се, има и други, както и марката наистина се надява да добави тази нова чанта към своя списък от известни чанти. Вчера чантата на Alexander McQueen Curve беше пусната с група влияещи, както и VIP, които вече носят чантата в допълнение към наистина добър набор от снимки, показващи новия дизайн.

Ново за сезон пролет/лято 2021 г., чантата на Alexander McQueen Curve сдвоява силен, както и съвременен стил с кимване към домашни аспекти като силуета на Harness. Чантата е доста структурирана с формовано тяло, което е добро отклонение от многобройни стилове, с които сме свикнали да виждаме най -добре сега. Затварянето отгоре е магнитно затваряне с двойно флап, което се сгъва, за да произведе чиста, както и елиптична форма. От външната страна ще откриете аспекта на сбруя, който прегръща чантата, както и всички ръбове са завършени на ръка, както и отвътре ще откриете едно основно отделение и с кожена карта.

Кривата може да бъде донесена от регулируемата каишка с дълго достатъчно намаление, за да се даде възможност за кръстосано тяло или над износване. Докато подписът на Александър Маккуин изглежда релеф от предната част на чантата, разрушеният печат на гърба е това, което аз лично съм привлечен.

Има по -скоро няколко цвята, но въпреки това съм частичен към жълтото (след като Кейтлин публикува около няколко от предпочитаните от нея жълти торбички, те започнаха да заемат голяма част от мозъчното ми пространство, обичащо моето портмоне). Има и много други възможности за избор на цвят, от прекрасно синьо до силно екологично чисти до някои доста цветни избори. Размерите са 7,4 х 9 х 6,3 инча, така че тази торбичка попада в категорията „Малка до средна“. Можете да поръчате предварително чрез Александър Маккуин за $ 1490.